Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az egyedi könyvjelző saját fényképpel érdekes és hasznos ajándék. Válassz fényképes könyvjelzőt és öröm lesz az olvasás. Egyedi meglepetés ajándék!
részletek »

Könyvjelző - egyedi fényképes könyvjelző, képes ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Könyvjelző
Könyvjelző
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Könyvjelző
Mindenki szeret olvasni, de sajnos rohanó világunkban nincs sok esély arra, hogy egészben elolvassunk egy könyvet. Itt-ott megszakítjuk olvasmányunkat, és betördeljük a lapfüleket rongálva a könyvet ezzel, vagy könyvjelzőnek használunk valami papírdarabot, buszjegyeket. Sajnos már régen lehetett kapni rendes könyvjelzőt a papírboltokban, néha a könyv mellé csomagolva is adtak könyvjelzőt valami esztétikus grafikával, olykor-olykor könyvboltban lehetett ingyenesen elvenni a pultról valamelyik cég reklámját hordozó könyvjelzőket.

Most saját képeddel, vagy kedvenc képeddel rendelheted meg egyedi könyvjelződ, és elhagyhatod végre a szamárfüleket, vagy az eddig könyvjelzőnek használt papírokat. Rengeteg szín és grafikázott könyvjelző közül válogathatsz, így biztosan megtalálod a neked tetszőt. Ideális ajándék egy jó fényképes könyvjelző egy könyv mellé is olvasást szerető barátainknak, ismerőseinknek.

Válassz egy jó fényképet könyvjelzőnek, és töltsd fel a rendelőprogramunkba. Tegyél mellé vicces feliratokat, esetleg egy szép idézetet, és biztosan egy olyan ajándékot adsz át, amit szívesen forgat a kezében olvasáskor, és szívesebben kezd neki a következő résznek, ha néha rápillant ajándékára. Tökéletes választás és boldogságot varázsol minden olvasni szerető ember arcára az egyedi könyvjelző, amely kiváló karácsonyi ajándék, ajándék ötlet.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Egyedi, fényképes könyvjelzőink magas tartósságú kartonra készülnek lézeres fotónyomással. A kartonba magas hőmérsékleten égeti a lézer a festéket fénykép minőségben, így valóban gyönyörű képpel lesz ellátva a könyvjelző. Az így még nyers könyvjelző vastag laminátummal, átlátszó műanyag bevonattal lesz ellátva, és teljesen vízhatlanná válik, mert ugye előfordul szabadban olvasáskor, hogy kedvenc könyvjelzőnket kiejtjük a kezünkből, és nedves lesz, ha egy pocsolyába esik. Természetesen a könyvjelzőnél arra is gondolni kell, ha elered az eső. Lehet, hogy a könyvük teljesen szétázik, de a könyvjelzőt nem éri kár, így még kedvesebben gondolunk arra, akitől kaptuk, és persze a könyv készítőjére is szívesen gondolunk.
nyitólapraoldal tetejérevissza