Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Mindig örök ajándék és szimbólum a kitűző és a jelvény. Az egyedi kitűző és a jelvény kreatív ajándék ötlet férfiaknak és nőknek egyaránt.
részletek »

Kitűző, jelvény - kreatív ajándék, egyedi fényképes ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Kitűző, jelvény
Kitűző, jelvény
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Kitűző, jelvény
Az egyik legrégebbi technológia, mesterség az ajándék készítésben a kitűző és a jelvény. Régen bronzból, majd később plasztikból készültek, ma már többnyire alumíniumból állítják elő. Újra hódít napjainkban a 70-es években elterjedt egyedi kitűző. Akkor még fix feliratokkal kaphattad meg jelvényedet, ma viszont ha kitalálsz valami frappáns jelvényre való feliratot vagy vicces képpel, saját fotóval akarod meglepni barátod, ismerősöd, csak töltsd fel a rendelőprogramunkba és válaszd a kitűző, jelvény ajándéktárgyat, és rövid időn belül postázzuk is részedre.

Nem csak ajándéknak jó megoldás a kitűző és a jelvény, hanem egy nagyon hatékony reklámozási forma is, hiszen emberek - akik hordják - által közli a reklám a célját. A leghatékonyabb reklámok az emberközeli reklámok.

Az egyedi kitűző és az egyedi jelvény kreatív ajándék ötlet férfiaknak és nőknek egyaránt.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
A nálunk kapható kitűző és a jelvény kör alakzatban rendelhető, a leggyakrabban használt két átmérőben. A rendelhető kitűző és jelvény átmérői: 37mm és 58mm. A kitűzőkre maximum akkora kép vihető fel, amekkora az átmérő is.

A kitűző, jelvény korábban - és sokszor a mai napig is - meghatározta egy-egy ember csoportba tartozását. Mondanivalója, és a rá helyezett kép szimbólum is ezt sugallta. A kitűző, jelvény kreatív ajándék, és kiváló reklám célokra is.
nyitólapraoldal tetejérevissza