Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az egyedi hűtőmágnes igazán kortalan ajándék bármilyen alkalomra, férfiaknak, nőknek. Egyszerű ajándék, és egyszerű örömöket idéz az egyedi fényképes hűtőmágnes, műanyag hűtőmágnes.
részletek »

Hűtőmágnes, műanyag hűtőmágnes - ajándék ötletek, egyedi meglepetés ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Hűtőmágnes
Hűtőmágnes
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Hűtőmágnes
Egyszerű és mégis csodás örömöket, édes emlékeket ébreszt bennünk. Ideális ajándék ajándék férfiaknak és megfelelő ajándék nőknek is. Velünk is előfordul, hogy amikor vendégségben vagyunk, akkor szívesen időzünk a hűtőszekrényünk előtt, ahol sok, különböző hűtőmágnes díszíti azt. A hűtőmágnes megtalálható boltokban és vannak mesefigurák, formára vágottak, esetleg valami frappáns mondást tartalmazóak, de egyik sem ér fel akkora ajándék örömmel, mint az egyedi, fényképes hűtőmágnes.

Az egyedi hűtőmágnes, műanyag hűtőmágnes bármilyen alkalomra ajándékozható, bármilyen ajándék mellé odakerülhet, vagyis egy igazán kortalan ajándék. Az egyedi hűtőmágnes saját fényképpel azért szép, mert a hűtő előtt még szívesebben időznek majd, ha látják a nyaralás egy-egy kiemelt képét, vagy esetleg családi összejöveteleken készült fényképeket adhatsz át hűtőmágnes formájában.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Az egyedi hűtőmágnes nem csak igazi ajándék lehet a családi képekkel, hanem tökéletes reklámhordozó is a cégek számára. Egy szépen megszerkesztett hűtőmágnes évekig megmarad például a hűtő dekorációjaként ( ideális ajándék férfiaknak és remek meglepetés ajándék nőknek is ), az ajándék ötletek között méltó helyet foglalhat el.

A műanyag hűtőmágnes teljes felülete 65 x 65 mm, ebből a fényképre használható felület 55 x 55 mm. Nem túl kicsi, és valóban mutatós darab. Átlátszó plasztik anyaga nem sérül könnyen, és nedves kendővel tisztítható.
nyitólapraoldal tetejérevissza