Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Régi idők kedves, szórakoztató ajándéka a hógömb, amit most egyedi fényképpel is megrendelhetsz oldalunkon. Egyedi hógömb saját képpel. fényképes ajándék, egyedi ajándék, ajándék ötletek
részletek »

Hógömb egyedi fényképpel - Régi idők kedves, szórakoztató ajándéka

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Hógömb
Hógömb
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Hógömb
Merengj el a hófehér hópelyheken, vagy a fényesen ragyogó, hulló csillagocskákon, piros szívecskéken, amint kedvenc fényképed előtt szállingóznak a hógömbben! Régi idők kedves, szórakoztató ajándéka a már több évtizede divatos hógömb, amit most egyedi fényképpel is megrendelhetsz oldalunkon. Igazán tuti, igazán retro, igazán egyedi ajándék a saját fényképes hógömb. Nem is szerezhetsz nagyobb örömet kedvesednek mint egy igazán eredeti ajándékkal, ami nem más mint egy saját képpel ellátott hógömb. Kapható hópelyhes, csillagos vagy szívecskés változatban is. 2 oldalas kivitelben rendelhető.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Több féle méretben is rendelhető, hópelyhes, csillagos vagy szívecskés változatban is. Régi idők kedves, szórakoztató ajándéka a már több évtizede divatos hógömb, amit most egyedi fényképpel is megrendelhetsz. 2 oldalas kivitelben rendelhető. Mérete: 8.5 cm x 9 cm széles.
nyitólapraoldal tetejérevissza