Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Hímzett törölköző, kéztörlő, egyedi grafika gépi hímzéssel - válassz egyedi igényed szerint. Remek meglepetés, kreatív, akár karácsonyi ajándék férfiaknak és nőknek, nagy törölköző és kicsi törölköző
részletek »

Hímzett törölköző, egyedi törölköző hímzés - egyedi hímzett ajándék, ajándék hímezve

Navigáció

Hímzett egyedi ajándékok - Hímzett törölköző
Hímzett törölköző
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Hímzett törölköző
A mindennapok elengedhetetlen kelléke és a leghasznosabb dolog egy csillagközi stoppos számára. Be lehet vele takarózni, heverészni rajta, fejünkre tekerhetjük a nap és mérges gőzök elől, vitorlaként használhatjuk és nem utolsó sorban tisztálkodáshoz is használható. Mennyivel jobb érzés egy törölközőt mindezekre úgy használni, hogy egy kedves emlékünk is fűződik hozzá... ha egy szép hímzés látható rajta... névvel vagy grafikával hímzett törölköző van nálunk.

Lehetőséged van az adatbázisunkban szereplő törölközőre, kéztörlőre egyedi feliratot elhelyezni, monogramokat írni, vagy nevet, utónevet hímeztetni. Nézz körül a hímzés alatt látható egyedi grafikák, clipartok között is. Készíttess vicces törölközőt névvel és válassz mellé poénos grafikát a galériánkból. Remek meglepetés, kreatív ötlet, akár karácsonyi ajándék férfiaknak és nőknek.

Törölközőre, kéztörlőre logót is helyezhetsz el, illetve munkatársaink is szívesen segítenek, ha írsz részükre egy levelet. Az email-hez csatold a logót, képet és kiszerkesztjük neked a hímzés formátumára, majd leegyeztetve az ajánlatunkat gépi hímzéssel rövid határidőn belül is el tudjuk készíteni.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Hímzés - hímzett törölközőinket, kéztörlőinket egyedi, gépi hímzéssel készítjük el részedre. Válassz egyedi, hímzett törölközőt (140 cm x 70 cm méretben készítjük) vagy hímzett kéztörlőt (100 cm x 70 cm méretben készítjük), és garantáltan jó minőségű hímzéssel, erős isacord típusú, kifejezetten erre a célra kifejlesztett cérnával, sűrű csomózású (szálszakadás esetén megtartja a hímzést) tökéletesen szép ajándékot kapsz a kezedbe.

Hatfejes Brother hímzőgépünkkel a megrendelt törölköződ, illetve kéztörlőd a legjobb minőségben készül el. A törölközők szálait avalonnal (hímzésnél használatos vízre elpárolgó fólia) feszítjük le, így a hímzés cérnaszálai között nem kandikál ki a törölköző anyaga.

Praktikus ajándék a törölközőre hímzés, mert minden napos használati tárgy, és a használója a név hímzés láttán szívesen emlékszik vissza ajándékozottjára.
nyitólapraoldal tetejérevissza