Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Fényképes gyertya az ünnepi hangulat legszebb kiegészítője tud lenni. Sok helyen a gyertyák újra átveszik az esti dekoráció szerepét. Egyedi gyertya különlegesség, kiváló ajándék ötlet.
részletek »

Egyedi gyertya, gyertya különlegesség - egyedi fényképes ajándék, képes ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Gyertya, egyedi képpel, gyertya különlegesség
Gyertya, egyedi képpel, gyertya különlegesség
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Gyertya, egyedi képpel, gyertya különlegesség
Korábban a gyertyákat csak azzal a célzattal hozták létra, hogy fényt biztosítson. Kis gyertyatartó tálkákon vitték át egyik helyiségből a másikba. Viaszból és faggyúból készítették, és nagyon takarékoskodtak vele, hiszen esténként csak ez biztosította sok lakásban a fényt.

Azonban sok helyen a gyertyák átvették az esti dekoráció szerepét is. Már a rómaiak is használtak gyertyát és kézzel színezték, festették. A festett és díszített gyertyák fejedelmi szimbólumokká váltak, ünnepi hangulat kellékei voltak és magasabb életszínvonalat jelentett, ha valaki festett képes gyertyát gyújthatott meg.

Ma is szimbólum értékű, de már lehetőség nyílik arra is, hogy teljesen egyedivé válhasson saját fényképeink által, valódi különlegesség lehessen. A gyertyára elhelyezhetsz saját, egyedi képet a galériánkból, illetve szövegeket, neveket írhatsz ki. Az egyedi fényképes gyertya klasszikus ajándék, dekoráció, egyedi gyertya különlegesség.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Gyertyáink 8-10 óra égési idővel rendelkeznek. Az egyedi gyertya különlegesség oldalára a fényképet speciális papíron elhelyezett fólia felhasználásával készítjük. A magas tartósságú, semleges füsttel égő fóliára lézerrel nyomtatjuk a fényképet, és utána a gyertyák külső rétegére helyezzük, így lesz belőle igazi különlegesség. Alacsony hőkezelés után a kép a gyertya részévé válik.

Ideális kelléke az asztalnak, hiszen bármilyen ünnepi hangulat legszebb kiegészítője tud lenni. Helyezhetünk rá szép fotót vagy egyedi fényképet, továbbá ünnepi jókívánságokat, melyek ha eltűnnek, a gyertyavésők szerint valóra fognak válni. De akár egy kevésbé szeretett rokonunk képével is elkészülhet a gyertya és egy különleges alkalommal meggyújtjuk, majd a család egy finom ünnepi vacsora közben végignézi, ahogy a viasz maga alá temeti.
nyitólapraoldal tetejérevissza