Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
A hímzett főzőkötény, hímzett kötény kiváló ajándék ötlet, meglepetés ajándék nőknek és férfiaknak, tehát a főzni szeretőknek. Kreatív - meglepetés - karácsonyi
részletek »

Hímzett főzőkötény, hímzett kötény - hímzett egyedi ajándék, ajándék hímezve, hímzés

Navigáció

Hímzett egyedi ajándékok - Főzőkötény, kötény
Főzőkötény, kötény
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Főzőkötény, kötény
Sokan szeretünk a konyha területén sürögni-forogni, néhányan azt szeretik, ha jönnek hozzájuk vendégségbe, míg mások meg inkább eljárnak ismerőseikhez. Sajnos sokszor a konyhában gyorsan kell összeütni valamit, míg máskor kényelmesen akár fél napokat is elfőzőcskézünk. Bárhogyan is alakul életünk, a konyhában szinte elengedhetetlen kellék a főzőkötény, kötény, hiszen az itt keletkező foltoknál nincs is bosszantóbb, főleg ha az a kedvenc ruhánk anyagába örök emlékként bevési magát.

Nem kell konyharuhát csíptetni magunkra, nadrágunkba gyűrni, vagy "játszós ruhában" a konyhában szaladgálni, ha vendégeink vannak, hanem egyszerűen csak felöltjük magunkra az egyedi hímzett főzőkötényünket és máris mehet a munka.

Rengeteg cég készít különféle reklámokkal ellátott kötényeket, konyhában hordható ruhadarabokat, de itt lehetőséged van egyedi hímzésre is. Ugyan minek hordanád más cégek reklámját magadon, mikor teljesen egyedi is lehetsz. Természetesen másokat is meglephetsz az egyedi hímzett főzőkötény, hímzett kötény segítségével, hiszen ez egy kiváló karácsonyi ajándék, kreatív ötlet, meglepetés nőknek, férfiaknak, a főzni szeretőknek.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
"A nálunk rendelt kötény jobb, szebb, gyűrődésálló, tűzálló, golyóálló..." - hirdeti sok cég, de azért maradjunk a realitásnál. Nem annyira különleges az egyedi hímzett kötény, hiszen egyszerű, strapabíró szövetanyag, ami 40 fokon is könnyen kimosható.

A hímzés mára sokat változott. Hatfejes hímzőgéppel, egyedi technikával erős és szép hímzés hozható létre. A főzőkötény hímezve tiszta és szép marad, vagyis egyszerű szépség, egy csodálatos ajándék varázsolható a hímzés segítségével. Erős Isacord hímzőcérnáink a minőséget tükrözik. Nem bomlik ki mosásnál, és nem lazul fel a vasalásnál sem. Szinte örök ajándék kerülhet így a kezedbe, rád.
nyitólapraoldal tetejérevissza