Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Egyedi főzőkötény, főzőkesztyű saját képpel, ajándék a főzni szeretőknek. A fényképes, szöveggel ellátott fényképes kötény, főzőkötény megnöveli sikerélményedet! Tökéletes karácsonyi ajándék.
részletek »

Kötény, főzőkesztyű, főzőkötény, gyerekkötény, egyedi fényképes ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Főzőkötény, kötény, főzőkesztyű
Főzőkötény, kötény, főzőkesztyű
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Főzőkötény, kötény, főzőkesztyű
Egy igazi háziasszonynak, szakácsnak, szakácsnőnek van kifejezetten saját főzőruhája a munkahelyén, illetve otthon is. Olyan ruhadarabja, amit nem fél ugyan összepiszkolni a főzés során keletkező foltokkal, de mégis kényelmes és praktikus. Ennek ellenére szüksége van mindenkinek mégis egy ruhadarabra ami védi ruháját, főzőcuccait, kezét a forró lábostól, leforrázástól.

Sokféle főzőkötény, főzőkesztyű található a boltok polcain. Néhány főzőkötény, kötény a saját cégét szeretné reklámozni, vagy esetleg valami terméket hivatott eladni. Ezek mind-mind személytelenek és igazi tucattermékek. Ha valaki hódol a konyhájának, akkor fontos számára, hogy a kedvenc tevékenységét miben végezze. Főzni szerető barátaink olykor-olykor magasra tennék a lécet, ha megkérdeznénk tőlük: milyen az ideális kötény, főzőkesztyű? Ám mindannyian tudjuk, hogy az alapvető elvárások: készüljön erős anyagból, ne közvetítse a hőt és a folt ne menjen át az alatta lévő ruhára.

Egyedi főzőkötény, főzőkesztyű választékunk ezeket az igényeket nemcsak hogy kiszolgálják, de teljesen egyedi fényképet, képet tölthetsz rá, írhatsz hozzá humoros, vicces szöveget és az eredmény máris mosolyra fakaszt.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
A főzőkötény, egyedi kötény, főzőkesztyű kiváló ajándék főleg, tökéletes ajándék ötlet, ha egy bolondos kép, fénykép és esetleg hozzá valami vicces felirat van rajta. Nézz körül képgalériánkban az egyedi tervezésű vicces képek között, mert amit itt rendelsz, azt biztosan nem találod meg a boltok polcain. Főzőkötényeink teljesen egyediek, ami a saját kép feltöltésének köszönhető.

Tölts fel barátodról egy ügyetlenkedő képet az egyedi kötény, főzőkesztyű elejére és írd mellé, hogy "A konyha réme" és máris kész egy mindenkit megnevettető főzőkötény, főzőkesztyű ami garantált sikert arat. Légy kreatív, és akkor tényleg csak a fantáziádon múlik a főzőkötény, főzőkesztyű sikere. Többféle színű és méretű kötény kapható oldalunkon, mint például gyerek főzőkötény, felnőtt főzőkötény, amely tökéletes karácsonyi ajándék, születésnapi ajándék lehet.
nyitólapraoldal tetejérevissza