Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
A fotókristály, fényképes kristály tökéletes, egyedi ajándék, saját fényképpel készül. Egy szép fotókristály a lakás dísze lehet. A fotókristály, Photo Crystal csodálatos karácsonyi ajándék
részletek »

Egyedi fotókristály, fényképes kristály, egyedi fényképes ajándék, képes ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Fotókristály, Photo Crystal
Fotókristály, Photo Crystal
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Fotókristály, Photo Crystal
Fotókristály, Photo Crystal 2D - Fényképeid egy teljesen új, és modern technikával készítjük el, hogy Te a tökéletes ajándékot tudd továbbadni. A fotókristály technológiája lényege, hogy a fényképed úgy jelenjen meg, mintha a kristály, fotókristály része lenne, vagyis nem csak felragasztva valamire, hanem legyen mélysége, és tere a képnek, mintha a kristályon belül lenne.

Szeretnél valami egyedit ajándékozni, de már minden megvan, amit adnál? Itt a fotókristály! Egy szép fényképpel ellátott fotókristály a lakás dísze lehet. Széles formavilágban közül választhatsz: kisebb téglalap, talpas szív alakú, legyező formájú, esetleg kisebb kristálytömb, vagy gömb alakot is.

A fotókristály, Photo Crystal mindig kéznél van és merőben más, mint egy hétköznapi, hagyományos fényképtartó. Szép, és egyedi ajándék, mivel saját képpel készül a fotókristály kulcstartó, így mindig magaddal hordhatsz egy igazán esztétikus köntösbe bújtatott fényképet.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
A fotókristály, Photo Crystal és annak technológiája egyszerűségében, szépségéban, egydülállóságában rejlik. A fényképet nagy felbontású pigmenttechnikával nyomjuk fóliára. A kristály-fólia UW-reagáns folyadékkal kerül a kristály felületére, ahol az összeáll a kristállyal.

Igazi, egyedülálló lakásdísz, ha ezt válasszuk, és nem a hagyományos álló képkeretes fényképet. A képnek van tér-érzete, és a kristályon keresztül nagyon szépen mutat.
nyitólapraoldal tetejérevissza