Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Saját fénykép a fém napló felületén, teljesen egyedi, határidőnapló, kiváló egyedi ajándék, karácsonyi ajándék, napló, notesz, naptár
részletek »

Fém napló, határidőnapló, notesz, naptár, egyedi fényképes ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Fém napló, notesz
Fém napló, notesz
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Fém napló, notesz
Sokan emlékezhetnek a gyermekkorukból vissza,

az akkoriban oly nagyon divatos emlékkönyvekre, barátság-füzetekre. Ezeknek a szerepét részben ma már átvette a határidőnapló és a nem dátumokra osztott napló. Bizony, egy egyedi napló mindig kiváló ajándék lehet mindenki számára. A naplókat, noteszeket régen díszítették egyedi grafikákkal, népszerű mesefigurák képeivel, imádott kedvenc színészeink képével, fotójával. Mára viszont mindenki kedvére helyezhet el ezen a napi használati cikken is saját egyedi fotót, fényképet.


Saját, egyedi fényképes fém napló, notesz!

Ezt kínáljuk most neked. A notesz külső burkolata sima, csillámos felületű fémből készült, így biztonságosan megvédi a belső lapokat, annak tartalmát. Nem csak egy napló ez, hanem egy teljesen egyedi határidőnapló is. Készíts bele jegyzeteket, gyors felírásokat, mint egy filofaxba, vágd zsebre és már biztos is lehetsz abban, hogy nem fogod elfelejteni azt, amit feljegyeztél bele. Kicsi, könnyen kezelhető és nagyon praktikus egyedi képes ajándék. Található benne 2009, 2010, 2011 és 2012-es naptár, telefonszámoknak, neveknek betűrendi rendezési lehetőség, illetve üres vonalazott lapok egyéb feljegyzések részére is.


Ezüst színű fém napló, notesz - Megnézem
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Tölts fel saját fényképet a notesz előlapjára és tedd egyedivé

szeretted, szerelmed, barátod, házi kedvenced képével, fotójával. A feltöltött fénykép a fém naplód előlapját fogja díszíteni, egyedivé tenni. A fénykép a fém napló felületére szublimációs eljárással kerül fel, így legalább annyira tartós és időtálló lesz, mint maga a fém napló, notesz.


Az egyedi fényképes fém napló 10 x 15 cm nagyságú,

amelynek a közepére helyezhetsz el fénykép minőségű nyomatot, képet. Választható színek: arany és ezüst, enyhén csillámos felülettel. Egy, illetve két oldalas kivitelben is rendelheted saját fotóval, képpel. A lentiekben olvashatod a fém napló mint egyedi ajándék leírását. Egyedi fényképes ajándék, meglepetés, notesz, légy mindig egyedi!


Mérete - pont elfér akár egy kabát belső zsebében is, így a kedvenc fém-naplód bárhova elkísérhet téged (10x15 cm).

Anyaga - valamilyen jó minőségi vas és papír - hiszen fém napló, mi más lenne.

Kopásállóság - drótkefe alatt azért már karcolódhat is a notesz külső csillámos, képes burkolata.

Szakítószilárdság - a fém napló külső vas (fém) burkolatát nehezebb eltépni mint azt gondolnád, nagyon nehezen szakad, stabilan tartja magát.

Hőállóság - ha a fém napló burkolata megolvad, akkor már igen meleg lehet, de akkor már amúgy is nagy a gáz.

Ajándékozhatóság - Bárkinek szép és személyes ajándék lehet az egyedi fényképes fém napló. Kiváló ajándék, csodálatos ajándék, fantasztikus ajándék, meglepetés! Igazi egyedi ajándék!


Ezüst színű fém napló, notesz - Megnézem
nyitólapraoldal tetejérevissza