Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Kiránduláshoz egyedi fényképes fém kulacs - az igazán ötletes ajándék. Kiránduláshoz, túrázáshoz, kerékpárra, de akár a mindennapokban is ötletes segítőtárs, egyedi ajándék - ajándék ötletek.
részletek »

Egyedi fém kulacs - egyedi fényképes ajándék, képes ajándék, karácsonyi ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Fém kulacs
Fém kulacs
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Fém kulacs
Sok elengedhetetlen kelléke van egy kirándulásnak, még akkor is, ha csak egyetlen napra tervezzük. Kirándulás alkalmára több mindennel készülünk. Szükségünk lehet egy kirándulás alkalmával például az alábbiakra: gyújtóeszköz, fény, kés, ital, váltóruha, egy heti hideg élelem, pálinka, kismotor, gépkarabély, vadriasztó és pánik gomb. Persze embere válogatja, ki mivel készül, de az egyedi kulacs az, ami életet menthet. Az egyedi kulacs fémes felületével egy esetleges támadó szemébe villanthatunk, vagy ha megtömjük ólommal a fém kulacs tartalmát, akkor fejbe is kólinthatjuk, és az bizony nagyon fájdalmas tud lenni, valamint nem utolsó sorban a fém kulacs tartama szomjoltó hatású. Persze csak akkor, ha van is benne valami ital.

A kirándulást szerető barátainknak igazán ötletes ajándék a fényképes kulacs. A fém kulacs mindig jól jöhet nekik, és mindig szükség is van egy jó fém kulacs társaságára. A fém kulacs felületére egyedi képet, saját fényképet helyezhetsz el, ami tartósan megmarad ellenállva az erősebb igénybevételeknek is.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Kiránduláshoz egyedi fényképes fém kulacs kell, és nem műanyag. Kiváló egyedi ajándék, és a fém kulacs nem csak a gyalogos túrákhoz hátizsákon kialakított kulacstartóba illeszkedik tökéletesen, hanem a kerékpárokon található kulacstartóba is. Ezen kívül a fém kulacs sokkal könnyebb, mint társai, ezért uzsonnás csomag mellé itókát is tölthetünk a napközis, ovis csemetéknek.

A fém kulacs fehér és fémes színben is megrendelhető. Az egyedi kulacs mint ajándék tartós fényképpel rendelkezik, hiszen hőszublimációs eljárással visszük fel a fényképet a fém kulacs felületére. A fénykép szinte eggyé válik a fém kulacs anyagával, vagyis a vastag szublimációs réteg megkeményedik a nyomás, hőkezelés után, és védve is lesz.

Tisztítása csak sima felületű nedves kendővel, mert az érdes tisztítóeszköz a fém kulacs felületét is karcolja.
nyitólapraoldal tetejérevissza