Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Mióta sokféle formában létezik fehérnemű, azóta az érzékiséget hivatott szolgálni a férfi alsó, boxeralsó, a női tanga, bugyik tekintetében. Fényképes karácsonyi ajándék ötletek, meglepetés ajándék.
részletek »

Fehérnemű, boxer, boxeralsó, női tanga, női trikó - egyedi fényképes ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Fehérnemű
Fehérnemű
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Fehérnemű
Amióta létezik fehérnemű a mai számtalan formájában, azóta a fehérnemű az érzékiséget hivatott szolgálni mind a férfi alsók ( boxeralsó, boxer ), mind a női tanga, bugyik tekintetében. Sokan a fehérneműkből komplett gyűjteményeket tartanak, hogy kategorizálják melyik fehérnemű melyik ruhához illik. Ha már le kell vennem, akkor is stílusos maradjak alapon.

Bizony vannak csipkés alsók, mintásak és van olyan fehérnemű is, amely szövésben, varrásban tartalmazhat mintákat. Sőt vannak olyan fehérneműk, amelyeken valamilyen grafika található, esetleg valami jó szöveggel vannak ellátva. A lényege és hivatása minden fehérneműnek ugyanaz: az érzékiség!

Különleges és érzéki ajándék egy fehérnemű egyedi nyomott fényképpel, képpel, legyen az női trikó, boxeralsó ( boxeralsó, boxer ), női tanga vagy bugyi. A csábító ruhadarabra nyomott, esetleg szexi kép különleges darabja lehet egy fehérnemű gyűjteménynek. Tréfás pillanatokat is szerezhetünk vele, ha a fénykép helyett vicces feliratokat vagy emblémákat helyezünk el a fehérnemű elejére vagy hátuljára (pl.: bugyin egy behajtani tilos tábla, vagy egyirányú út), amik közül bőven mazsolázhatsz a több ezer képes galériánkban. Hiszen melyik férfi ne hordaná szívesen egy igazán fehérneműt, ahol például a boxeralsó, boxer elején egy poénos, esetleg érzéki kép látható. Ne feledd, most az egyedi fehérnemű, boxeralsó, tanga, boxer a menő!
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Dobd fel fényképes fehérnemű ( női tanga, női trikó, boxeralsó, boxer ) gyűjteményed, vagy szerezz örömteli pillanatokat másoknak egy ilyen különleges fehérnemű ajándékkal. Eredeti ötlet: az ajándék Te magad légy egyedi fényképes, képes fehérnemű viseletben! Sokszor a látvány is sokkolóan vicces, esetleg érzéki tud lenni.

Rendelőprogramunkban lehetőséged van a fehérnemű elejére vagy hátuljára a feltöltött képhez szöveget is írni, vicces idézeteket, aranyköpéseket (pl "tele kérem"), de nézz körül a galériánk 18+ képei között, ahol rengeteg vicces képet találsz, melyet elhelyezhetsz a fehérnemű anyagán. A fehérnemű ( tanga, boxer, boxeralsó ) mai modern korunk legdíszesebb ékköve lehet így. Igazi karácsonyi ajándék, igazi meglepetés.
nyitólapraoldal tetejérevissza