Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az egyedi, fényképes fa kereszt örök emlékeket ébreszt bennünk - egyedi fényképes kegyeleti emléktárgy.
részletek »

Fa kereszt - egyedi fényképes kereszt, kegyeleti emléktárgy

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Fa kereszt
Fa kereszt
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Fa kereszt
Sokunk járt már temetőben: egy-egy kellemes emlék felidézésére, megemlékezésre, vagy temetési szertartáson. Szertartásokon a temetés után először egy fa keresztet helyeznek a földbe, majd később készítenek beton vagy márvány emlékhelyet a fa kereszt mellé vagy helyére. Sok esetben a korábbi fa keresztet elhagyják, tehát csak átmeneti jelentőséggel bír.

Miért ne tennénk szebbé a megemlékezést? Az egyedi, fényképes fa kereszt örök emlékeket ébreszt. Kiváló minőségű anyagokból készül, és akár örök emlék is lehet. Egy szép fényképpel ellátott fa kereszt nem csak az átmeneti időszakot tudja díszíteni, hanem esztétikus és igényes kivitelezése miatt később a sírra helyezve is megmaradhat, illetve egy-egy megemlékezés alkalmával is kihelyezhető.

Házi kedvenceink apró hantja mellé is helyezhető az egyedi, fényképes fa kereszt és valóban kellemesebb lesz a megemlékezés minden alkalommal.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Az egyedi, fényképes fa kereszt kiváló minőségű lakkozott fából készül. A fa kereszt ( kegyeleti emléktárgy ) bírja a napfényt, a fagyot, a nedvességet. A rajta elhelyezett ellipszis alakú fényképhordozó szublimációs bevonattal rendelkezik, a rá kerülő fényképet magas hőfokú eljárással visszük fel. A felvitt fénykép így nemcsak kiváló minőségű, hanem az időjárás viszontagságainak is ellenáll.

Az egyedi, fényképes fa kereszt nem közvetlen ajándék, de kegyeletteljes a megemlékezésekhez.
nyitólapraoldal tetejérevissza