Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Egyedi esernyő fényképpel minden időben, képes ernyő, esernyő legyen kéznél, automata esernyő a kényelemért. Egy igazi meglepetés ajándék.
részletek »

Esernyő, automata esernyő - egyedi fényképes ajándék, képes ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Esernyő saját képpel
Esernyő saját képpel
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Esernyő saját képpel
Az egyedi képes esernyő egy olyan használati tárgy, amelyet minden időben magaddal vihetsz: legyen az idő borús, esős, de akár süthet a nap hét ágra azokkal a ma már sajnos ártó sugaraival. Soha nem tudhatod, mikor lehet szükséged az esernyőre. Nem csak akkor jön jól egy esernyő, ha esős időre számíthatunk, hanem akkor is legyen kéznél, ha túl erősen tűz a nap.

Nem mindenki szeret képes esernyőt használni, de akik szeretik, azoknak ideális ajándék az egyedi, saját fényképpel ellátott esernyő. Nézz körül a galériánkban található több ezer kép között, valamelyik biztos megtetszik, vagy tölts fel egy saját, akár vicces képet, esetleg lásd el vicces felirattal. Íme egy újabb ajándék ötletek: egyedi fényképes, képes esernyő! Lepd meg barátaidat, ismerőseidet, biztos lehetsz benne, hogy derülni fog rajta a megajándékozott! Bármikor, ha kezébe kerül majd a fényképes, képes esernyő és meglátja rajta a vicces feliratot, mindig rád fog gondolni. Automata esernyő a kényelemért - . egy igazi meglepetés ajándék minden időben, (egy karácsonyi ajándék, születésnap, névnap, ballagás, ünnepekre, alaklmakra).
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Az esernyő anyaga megegyezik a boltban található vízhatlan poliészter keverékkel. A felülete kap egy emulziós réteget, ami magába tudja fogadni a fényképet így azon keresztül az ernyő szálait színezi be.

Mivel a nyomat nem a felületre kerül, hanem az ernyő szálaiba, ezért igen magas tartóssággal bíró fényképes esernyő kerülhet a birtokodba a hőkezelés után. Az esernyő egyik fehér cikkelyére kerül a kb. A/4 méretű fénykép, illetve szöveg.
nyitólapraoldal tetejérevissza