Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Egérpad saját képpel, fényképes egérpad, egéralátét számítógépedhez, egyedi ajándék, egéralátét - tuti ajándék ötletek, fényképes egérpad, karácsonyi ajándék
részletek »

Egérpad, egéralátét - egyedi fényképes ajándék, képes ajándék, ajándék ötletek

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Egérpad, egéralátét
Egérpad, egéralátét
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Egérpad, egéralátét
Manapság a számítógépek elengedhetetlen kelléke az egérpad, egéralátét. Az általunk forgalmazott egérpad tapadása kiváló, felülete egyenletes szövet, mely kiválóan vezeti a hagyományos görgőket és a lézert is megfogja. Tudjuk jól, hogy az egér kezelhetősége mindig az egérpad minőségén múlik elsőként. A piac tele van rengetegféle csilli-villi egérpaddal. Található hologramos egérpad, formára vágott, díszített egéralátét. Az egérpad sztárok, emberek képeivel, vagy frankó grafikákkal, de saját fotóddal is rendelhető. Sok cég a logóival, emblémáival látja el, és reklámként használja.

Minek választanád egy cég reklámját egérpadnak, hiszen ennyi erővel egy újságot is bedobhatnál az egered alá. Egyedi fényképes, képes egérpad, egéralátét termékeink tökéletes ajándékok kicsiknek és nagyoknak, férfiaknak és nőknek egyaránt, ha van számítógépük. Korunkban a számítógép már a háztartás része, így minden nap használjuk akár keresésre, akár játékra, böngészésre. Mennyire kellemes érzés lehetne, ha valamely szerettünk képe köszönne vissza a fényképes egérpadon. Még a számítógépes munka is jobban megy. A számítógép szükséges kelléke az egér, az egér szükséges kelléke az egérpad, egéralátét! Dobd fel egy jópofa vagy kellemes fényképpel, képpel: egy igazán jó és remek ajándék lehet az egérpad!
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Egyedi fényképes egéralátét a legjobb ajándék nem csak számítógépfüggőknek. Minőségi felülete könnyedén vezeti az egeret, nincs szaggatás vagy ugrálás a képernyőn. A nálunk megtalálható és rendelhető négyzetes és kör alakú egérpad magassága nem gátolja a csuklómozgást és könnyedén odafér a számítógép mellé.

Az egérpadon elhelyezett emblémával vagy egyedi, saját fényképpel kedves ajándékként adhatjuk át szinte bármelyik ismerősünknek, barátunknak. Nagyobb a móka, ha valami örök életű aranyköpésével szembesítjük nap mint nap, esetleg vicces feliratot helyezünk el egérpadján, hogy minden nap láthassa.
nyitólapraoldal tetejérevissza