Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
A fényképes fém díszdobozt egyedisége, sokrétűsége teszi igazán egyedivé. Használható kisebb ajándékok, ajándék csomagolására, sütis díszdoboz-nak, varrós készletünk tárolására - díszdoboz.
részletek »

Díszdoboz fémből: Ajándék csomagolására, sütis díszdoboz, varrós készletünk tárolására

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Díszdoboz fémből
Díszdoboz fémből
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Díszdoboz fémből
Fém díszdoboz egyedi fényképpel

Fém díszdoboz fotóddal - Ez a teljesen egyedi fényképes ajándék egy egész évre szóló kedvesség nagyszüleinknek, szüleinknek, gyermekünkről, házi kedvencünkről vagy éppen egy számunkra kedves fotóval ellátva. A fényképes díszdobozt egyedisége, sokrétűsége teszi igazán egyedivé, különlegessé. Használható kisebb ajándékok csomagolására, süteményes, cukorkás, bonbonos, kávés doboznak, varrós készletünk tárolására. De használhatja (díszdoboz) gyermekünk is a kisebb értékeiknek megőrzésére, iskolai apró dolgainak (radír, ceruza, zsírkréta, faragó) megóvására, tárolására. Kiváló egyedi ajándék lehet Karácsonyra, szülinapra, névnapra, iskolakezdésre, bármilyen egyéb más alaklomra.

részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Termék ismertető

A fényképet a doboz tetején, fedelén helyezzük el egy új, speciális, tuti technológia segítségével. Vízzel mosható, tisztítható. Mérete: 18 x 18 cm, illetve kb. 3.5 cm magas (belmagasság) és formája szív alakú.


Tuti tippek, ötletek

Ebbe a szív alakú fényképes fém díszdobozba csomagolhatsz desszerteket (cukorkát, sós süteményeket, linzerkarikákat), apró kisebb értékeket, személyes fotókat, egyéb meglepetéseket. Legyél bátor, vállalkozó szellemű és merj extravagánsat álmodni ahol a csomagolás egyfajta biztonságot, egyediséget nyújt az ajándékodnak amellett hogy fényképes díszítése még tovább emeli az ajándékod (díszdoboz) személyességét, nem mindennapi értékét ...

Első tippünk: Süss szüleidnek gyermeked segítségével finom, apró sós vagy édes süteményeket karácsonyra, szülinapra, házassági évfordulóra és helyezd bele azokat az Ő fényképével ellátott csodálatos fém díszdobozba. Amikor az ajándékot átadod szüleidnek, gyermeked nagyszüleinek, meglásd nem marad el a hatás. Garantált a meglepetés, ajándékod varázsa, egyedisége. Egyedi az ami benne találtatik, egyedi a fém díszdoboz, egyedi és nem mindennapos az ajándékod.

Második tippünk: Válassz egy jó képet legutóbbi üdülésed egyik legszebb pillanatáról, helyszínéről, egy jó képet ahol együtt voltatok kedveseddel, egy jó fotót kettőtökről és töltsd fel a a rendelő programunk segítségével a díszdoboz fedelére és rendeld meg. Ha kiszállítottuk részedre, helyezd bele ajándékodat, majd lepd meg vele szerelmedet.

Harmadik tippünk: Keress az interneten egy olyan fotót amin gyermeked kedvence, imádott sztárja, szeretett rajzfilm figurája található és mentsd el azt gépedre, majd töltsd fel hozzánk rendelő programunk segítségével, hogy mi elkészíthessük részedre a fényképes fém díszdobozodat (díszdoboz). Vásárolj ceruzákat, radírt, faragót, kisebb apró holmikat amire szüksége lehet a gyermekednek az iskolában és helyezd el a díszdobozban. Innentől kezdve máris egy praktikus mindennapi használatra értékes egyedi ajándékkal lepted meg kislányodat, kisfiadat. Tuti lesz a hatás!


A díszdoboz Szülinapra, Névnapra, Karácsonyra ...

A fém díszdoboz egy igazán tuti, és személyre szóló nagyon hasznos, egyedi fényképes ajándék lehet a megajándékozott számára. Rettentően praktikus kisebb ajándékok csomagolására, apró sütemények, cukorkák, varró készletünk, iskolai ceruzák, radírok, faragók tárolására ... Legyen ajándékod egyedi, ajándékozz örömet! A tuti díszdoboz, a tuti ajándék!
nyitólapraoldal tetejérevissza