Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Fényképes csokorszalag, képes csokorszalag, ajándék díszítéshez, ünnepi alkalmakra, ballagási ajándék, karácsonyi ajándék dekoráció, ballagási csokorszalag saját képpel, fotóval
részletek »

Csokorszalag - egyedi fényképes ajándék, képes ajándék, ajándék dekoráció

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Csokorszalag ballagásra, szülinapra, névnapra
Csokorszalag ballagásra, szülinapra, névnapra
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Csokorszalag ballagásra, szülinapra, névnapra
Ajándékozz egyedi útravalót a nebulónak, kisdiáknak, nagydiáknak ballagásra. Fényképes ballagási szalag! Egy teljesen új, úttörőnek számító egyedi fényképes ajándék ballagásra, alkalmakra a fényképes ballagási szalag, melyre a választott fényképet a szalag egyik végénél helyezheted el. A fényképet kiegészítheted valamelyik nagy költő, író soraival, idézeteivel is, hogy útravalót adhass a diáknak a még előtte álló nagybetűs élethez. Ezt az idézetet a szalag másik végénél, de a fényképnél is elhelyezheted, így tehát a szalag akár mindkét vége egyedivé tehető szöveggel és képpel egyaránt ... Egy emlékezetes ballagásért !!!

Ballagási csokorszalag, szülinapra, névnapra vagy csak úgy! - Egy csokor virág mindig tökéletesen tiszta, szép ajándék, legyen az ballagás, születésnap, névnap, esküvő vagy évforduló. Szeretünk szép kisebb-nagyobb csokrot adni mindenféle cicomával, de a csokorszalag ma már nem maradhat el. Néhány virágboltban lehet kapni sablon szövegekkel ellátott csokorszalagot is, ami jókívánságokat közvetít, vagy különböző alkalmakra ajándékozható. Te tűnj ki a többi közül és legyen egyedi fényképes, képes csokorszalag az ajándék dísze.

Az ajándékod tárgyát most egyedi fényképes, képes csokorszalag különböztetheti meg a másokétól, így még közvetlenebbé teheted, a szeretteid fényképével még személyesebb ajándék lehet a tiéd. Májusban van pl. anyák napja, ballagás, az év további jeles napjain - esküvő -, stb. is lehet sokrétűen és ötletesen felhasználni és alkalmazni. Sőt akár egy barátod, ismerősöd születésnapján is adhatsz fényképes, képes csokorszalag díszítéssel virágcsokrot, de egyéb ajándék éke is lehet.

Közvetlen és tiszteletteljes tud lenni, ha koszorúhoz mellékeljük a fényképes, képes csokorszalag díszítést temetésen, vagy egyéb megemlékezésen egy szép üzenet, vagy idézet kíséretében. A fénykép sokáig megmarad a szalagon. Ideális ajándék a csokorszalag ballagásra, születésnapra, névnapra, karácsonyi ajándék dekorációnak.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Ballagási csokorszalag saját fotóddal, képeddel - Kétféle: fehér végű csokorszalag, és arany végű csokorszalag rendelhető. A képet és szöveget 6.5 cm x 18 cm méretig tudod elhelyezni rajta különleges programunk segítségével.

A fénykép magas tartósságú, tiszta és éles marad a csokorszalagon. A szalag anyaga tartalmaz poliésztert, és mivel ez a műanyagszármazék színeződik, így sokáig marad meg a fénykép a csokorszalagon. A fényképet magas hőfokon szublimáljuk az anyagba, és a csokorszalag így hosszú évek után is kellemes emlékeket idéz fel, ha rátekintünk. Kreatív ötlet, alkalmas ajándék dekoráció készítéséhez is.
nyitólapraoldal tetejérevissza