Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Otthoni dekoráció kelléke a csempe fényképpel, konyhába, fürdőszobába fotós csempék, egyedi fényképes ajándék ötletek, meglepetés ajándék
részletek »

Csempe, fali csempe - egyedi fényképes ajándék, képes ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Csempe, fali csempe
Csempe, fali csempe
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Csempe, fali csempe
A fali csempe (mozaik) burkolattal az otthon egyes részeit szoktuk befedni, hogy a fal azon része vízhatlanná váljon. Konyhába, fürdőszobába használjuk a leggyakrabban, ahol kerülhet rájuk egyedi minta. A csempe, fali csempe dekorációk régebben matricák formájában jelentek meg gyakran népszerű rajzfilmek szereplőivel. Ma már azonban az egyedi fényképes, képes csempe, fali csempe a kiváló dísze konyhának, fürdőszobának, s büszkélkedhetünk egyedi dekorációnkkal, ötletünkkel.

Az otthon igazi ékköve a fürdőszobában, vagy a konyhában egy olyan ajándéktárgy, ahol magán a csempén van a fénykép. Bármilyen nagy, akár több darabból álló - mozaik - fényképes, képes mozaik-kép gyönyörű látványt nyújt, ha azon hangulatos fotóid, vagy szeretteid fényképe díszíti a helyiséget. A tartósan beleégetett képet ugyan úgy lehet tisztítani, mint a hagyományos csempét, fali csempét és a felhelyezése is hasonlóan történik.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Az egyedi, fényképes, képes csempe, fali csempe (mozaik) darabjait, mint konyhai, fürdőszobai dekoráció, tartós kerámiával készítjük el. A rajta lévő fénykép égetéssel történik, vagyis a csempét bevonó fényes réteg tartalmaz egy különleges mázat, ami magába fogadja a szublimációs festéket. A fényképes csempe külső rétegébe diffundált fotót tartósítja, így ugyanolyan úton tisztítható, mint a hagyományos csempe.

A konyha és fürdőszoba igazi, egyedi dekorációja lehet, sőt ideális ajándékötlet a lakást éppen felújító pároknak, barátoknak.
nyitólapraoldal tetejérevissza