Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Fém cigarettatartó egyedi fényképpel, képpel - valóban remek ajándék is lehet a dohányzóknak - Fém cigarettatartó - egyedi fényképes ajándék, képes ajándék, ideális karácsonyi ajándék
részletek »

Fém cigarettatartó - egyedi fényképes ajándék, képes ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Cigarettatartó
Cigarettatartó
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Cigarettatartó
Az egyedi fém cigarettatartó kiváló fényképes ajándék, amellyel akár dohányos barátaidat is meglepheted. Válassz bármilyen fényképet az egyedi cigarettatartó díszítésére és azt mi gyönyörű csillámos alapra helyezzük rá. A cigarettatartó akár mindkét oldalára varázsolhatsz képet, fényképet programunkkal.

Sokszor az a baj a hagyományos cigarettatartóval, cigitartóval, cigaretta dobozzal, hogy könnyen gyűrődik, főleg ha lazán farzsebbe vágjuk és még esetleg rá is ülünk. Könnyen el is ázhat: ehhez elég egy kisebb eső is, ami elkap bennünket az utcán sétálva, máris azt vesszük észre, hogy a cigaretta doboz elázott. Az egyedi fényképes fém cigarettatartó - amit mi készítünk el - viszont bírja a gyűrődést. Leejtheted, elázhat, ráülhetsz, frizbizhetsz vele, unalom ellen vicces, ha ki-be nyitogatva játszunk a fém pecekkel... Egy szó mint száz: a fém cigarettatartó sokkal inkább védi a cigarettánkat, mint bármi más megoldás. Természetesen a fém cigarettatartó tartalmától: azaz a cigaretta elszívásától nem véd meg.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Az egyedi fényképes, képes fém cigarettatartó nem csak a fenti indokok miatt tökéletes ajándék, hanem egy nagyon húzós érv is mellette szól. A dohányosoknak fontos lehet, hogy egy ilyen remek és jól záródó fém cigarettatartó szolgálja a napi cigaretta adagjuk védelmét s így annak tartalma akár 10 nap múlva is megőrzi illatát és aromáját. Nem csak a víz ellen véd a fém cigarettatartó, hanem a tökéletes zárással valóban megmaradnak az illatok a fém cigarettatartóban.

Válaszd ki az ajándéknak szánt képet a cigarettatartó előlapjára, de akár a hátlapjára is és töltsd fel a rendelő programunkba. Írhatsz bármilyen vicces szöveget, tréfás megjegyzést hozzá. Azonban vigyázz, ha valóban azt szeretnéd, hogy az illető használja is, akkor durva dolgokat ne írj rá. Néhány gombnyomás után az ajándék rövidesen a lakásajtódnál landol.
nyitólapraoldal tetejérevissza