Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Egyedi fényképes, képes bögre, korsó, varázsbögre, színes fülű bögre igazi személyes ajándék szinte minden alkalomra, fényképes ajándék ötletek, karácsonyi ajándék
részletek »

Bögre, korsó, varázsbögre - egyedi fényképes ajándék, képes ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Bögre, korsó, varázsbögre
Bögre, korsó, varázsbögre
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Bögre, korsó, varázsbögre
A bögre és a korsó már évszázadok óta szolgál ivóalkalmatosságként. Előtte tálakhoz hasonló agyagedényt, fából, fémből készült serleget használtak. Ahogy az ember fejlődött, vele együtt az igények is, így alakult ki a bögre és korsó mai, kényelmes, praktikus formája.

Néhány népnél szokás volt, hogy amikor a férj és feleség egybe keltek, akkor egy díszes tálkából együtt ittak, ami szépen fel volt díszítve. Ezek a díszítési hagyományok rákerültek lassan a bögre és korsó mostani alakjára is. Sokáig kézzel vagy gyárilag festették őket és úgy találhattad meg a boltok polcain, ám ma már lehetőséged van akár fényképet, képet is elhelyezni rajta különleges programunk segítségével.

Az egyedi fényképes bögre, korsó, varázsbögre igazi személyes és praktikus ajándék. Bármilyen saját fotót meg tudunk rajta jeleníteni, hogy az ajándék, amit átadsz valóban egyedi legyen.

Az egyedi fényképes varázsbögre - lehet akár ajándék is -, fekete, piros színben rendelhető meg és a fotó nem látszik addig rajta, amíg valami forró italt nem töltesz bele. Ekkor kivilágosodik és a fénykép látható lesz a felületén. Ezáltal kétségtelen, hogy kifejezetten a hangulat javítására is alkalmas, igen jó poénos ajándék lehet.

A bögre, korsó, varázsbögre mellett a választékban szerepel még arany színű bögre, színes fülű bögre és üvegbögre is. Mindegyik szép és egyedi fényképes, képes ajándék. Ideális karácsonyi ajándék, szülinapi , illetve névnapi ajándék.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
A bögre, korsó, színes fülű bögre, varázsbögre és aranybögre tiszta, fehér kerámiára készülnek. Speciális bevonatuk bármilyen fényképet megtart a felületén a szublimációs eljárásnak köszönhetően. Rendelhetsz bögrét kis képpel (7x9cm) és nagy képpel (7x19cm) is A bögre 3dl-es a korsó 5dl-es.

Bögréink, kerámiáink (vagyis a bögre, korsó, színes fülű bögre, varázsbögre és aranybögre) mosogatógépben mosható, bírják az igénybevételt, de a drótkefe használatával azért vigyázz, mert általa lejön a minta.
nyitólapraoldal tetejérevissza