Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
A baseball sapka több színben rendelhető. Legyél más! Igazán remek egyedi fényképes ajándék lehet: csatos, gyorscsatos, tépőzáras kivitelben. Kiváló karácsonyi ajándék, meglepetés, ajándék ötletek
részletek »

Baseball sapka - egyedi fényképes ajándék, képes ajándék, karácsonyi ajándék, meglepetés

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Baseball sapka
Baseball sapka
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Baseball sapka
Baseball sapka - Ajándékba vagy saját részedre? Mi elkészítjük egyedi fényképes, képes (saját fényképeddel, fotóddal) kivitelben és akár saját szöveget is írhatsz rá. Ha nincs ötleted, akkor segítünk: válogass a több ezer darabos képgalériánkból, például autós, vicces, felnőttes mintákat. Az egyedi fényképes, képes ajándék sapka lehet tépőzáras, csatos, vagy gyorscsatos is, többféle szín közül is rendelhetsz, választhatsz. Válassz egy jó fényképet, emblémát vagy logót és máris elkészült az egyedi fényképes vagy képes ajándékod. Hisz gondolj csak bele, nincs is szebb egy egyedi, személyes, szívhez szóló fényképes sapkánál, ajándéknál. Ha nem vagy megelégedve, készíts magadnak másik fényképes sapkát. A végleges fényképes, képes sapka feltölthető a könnyen kezelhető rendelő programunkba, majd az így összeállított, ízlésednek, kívánságodnak megfelelő ajándékot rövid határidővel szállítjuk ki részedre. ajándék ötletek : ideális karácsonyi ajándék, születésnapi ajándék, névnapi ajándék, ajándék férfiaknak, ajándék nőknek...
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
A sapka készülhet csatos vagy gyorscsatos, illetve tépőzáras kivitelben. A sapka elején helyezhetsz el képet kb 6 cm x 14 cm méretben.

Mit jut mindenkinek az eszébe a baseball sapkáról? Mindenki ismeri és hordja! Eredete, származása, ahonnan elindult világ körüli hódító útjára: USA, az Amerikai Egyesült Államok. Divat volt és divat lesz, mivel egy örök klasszikus darab. Ezért érdemes olyat választanunk, ami illik saját egyéniségünkhöz, ruházatunkhoz, megjelenésünkhöz. A mai világban nem csupán a sport, sportolás egyik elengedhetetlen kelléke, hanem divat: praktikus fejvédő a fény és az időjárási viszontagságok ellen is. A szabadtéri sportolásnál használata szinte kötelező. Pont ezért érdemes erre a célra kifejlesztett, klassz fazonút, praktikus kiképzésűt választanunk, mivel ezek speciális anyaga elvezeti az izzadtságot és azt kifelé párologtatja el, így tuti, hogy nem "fő" be a fejünk alatta.

A kínálatunkban található sok színben választható sapka nagyon jó minőségű, kiváló őt paneles fejvédő, melyet csatos, gyorscsatos, tépőzáras kivitelben rendelhetsz. Ezeket bármilyen fejmérethez igazíthatod. Színekben lehet fehér, fekete, zöld, sárga, piros, rózsaszín és bézs színű. Anyaga 100% pamut vagy polyester (poliészter). Rendelhetsz (tölthetsz fel) rá saját képet, clipart-ból grafikát, saját galériánkból fotót, de hímeztethetsz rá úgyszintén grafikát vagy humoros, poénos szövegeket. Legyen neked is egyedi fényképes vagy egyedi képes divatos sapkád!

Összegezve a leírtakat - A mai világban már hordja a kisfiú, a kislány, az apuka, anyuka, nagymama, nagypapa, nagybácsi, nagynéni, az idegenvezető, a turista, a boltos, a vevő, a festő, a fuvaros, a sofőr, a földmunkás, a színész, a zenész, és ha már itt tartunk... ideális ajándék ötletek.

"Hordja a nyolcadik utas, vagy a benzinkutas, a kerületi díjbeszedő,
Hordja a szomszéd fia, vagy a faluban a bika, a pult mögött az eladónő.

Hordja a postás, hordja a főportás, a tanár, a liftkezelő,
hordja a házmester, kinek a ház nem kell, a miniszter, a buszvezető."
nyitólapraoldal tetejérevissza