Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Baba az autóban matricák készítése. Egyedi időjárásálló baby on board matricák gépkocsid hátuljára, hogy jobban észre vegyék a veled utazó csöppséget. Fényképes ajándék, egyedi képes ajándékok
részletek »

Baba az autóban matrica: Baby on Board, Gyerek a fedélzeten!

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Baba az autóban matrica: Baby on Board
Baba az autóban matrica: Baby on Board
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Baba az autóban matrica: Baby on Board
Miért legyen személyre szabott egyedi fényképes matricád, saját gyermeked nevével, fényképével? Baby on Board, Baba az autóban, Gyerek a fedélzeten, Vigyázz rám, - Baba az autóban matricák készítése - Egyedi időjárásálló baby on board matricák. Nagyobb biztonságban szeretnéd tudni az autódban utazó gyermeked, vagy kis kedvenced? Vigyázz Rám - Baba Az autóban matricák tervezése, gyártása a legjobb áron, a lehető legjobb minőségben! Küldj be képet gyermekedről, házi kedvencedről és mi elkészítjük az egyedi baby on board matricádat! Hívd fel autós társaid figyelmét arra, hogy gyermeked is veled utazik az autódban! Mutasd meg gyermeked képét a gépkocsid hátulján és látni fogod mennyire jobban figyelnek rád,mennyire előzékenyebbek lesznek veled.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Baba az autóban - figyelmeztető táblák jelentése: Csupán egy tábla miatt vigyáznánk a babákra? Sokan használják, és az autósok nagy része mára már azt is tudja, hogy valójában mi a gyerek utasra figyelmeztető háromszögek igazi jelentése, Gyerek a fedélzeten

Baby on Board, Baba az autóban, Gyerek a fedélzeten, Vigyázz rám, hogy csak a legnépszerűbbeket említsük a kis figyelmeztető piros-fehér vagy esetleg sárga háromszögek, élére állított négyszögek felirataiból, amelyet manapság egyre több autó hátsó szélvédőjén látni lehet. De vajon mit jelentenek? Egyébként nem vigyáznánk ezekre az autókra? Dehogynem, éppen ez a lényege, figyelmeztessük sofőr kollégáinkat, hogy egy "kis ember" ül az autónkban, utazik velünk!

Eredetileg 1984 szeptemberében hozták élősszőr forgalomba a Baby on Board táblákat, amelyeket egy tapadókorong segítségével lehetett felrakni (és levenni) az autó hátsó szélvédőjére. 1985-re igen elterjedt, megjelent feltűnőbb fluoreszkáló kivitelben is, és mondhatjuk, hogy ekkor élte valódi fénykorát. Leginkább Amerikában, az Egyesült Királyságban, Olaszországban és Japánban használták, használják, de hazánkban sem ismeretlen, sőt egyre jobban kezd elterjedni.

1986-ban azonban megjelentek a hasonló megjelenésű, esetleg szövegezésű paródiák is (Baby, unatkozom, Anyós a csomagtartóban, Pit bull a fedélzeten stb.), s így sajnos vesztett a hatékonyságából a gyermek utasokról szóló figyelmeztetés. Ráadásul elkezdtek fixen felragasztható matricákat használni, míg az eredeti elképzelés szerint a Baby on Board tábla csak akkor lehetett fent, ha valóban utazott gyermek a fedélzeten. S persze nem azért, hogy vigyázzunk rá, extra figyelmet szenteljünk az ilyen jellel megkülönböztetett autóknak! A szabálykövető közlekedés ugyanis elvileg alapvető! A szülők így büszkélkedhetnek ország-világ előtt a gyermekükkel, akinek gyakran ma már az arcocskája és a neve is megjelenik ezeken a matricákon (ami valójában nagyon jó, hiszen személyesebbnek érzik a figyelmeztetést az autósok, s talán valóban egy kicsit előzékenyebbek és figyelmesebbek is lesznek).

A fényképes tábla ugyanis arra is figyelmeztet, hogy baleset esetén a helyszíni mentők feltétlen keressék meg a gyermeket is, hiszen egy kisbaba egy ütközés esetén könnyen eltűnhet az utastérben, beeshet például a két ülés közé. Hazánkban lehetett hallani olyan esetről, még a kilencvenes években, hogy a helyszínen nem vettek észre egy sérült gyermeket, s aztán a roncstelep dolgozói (ahová a törött autót beszállították) hívták érte a mentőket. Ma már persze (remélhetőleg) mindez nem fordulhat elő, de a biztonság kedvéért a figyelmeztető jelzés, egyedi fényképes matrica fontos lehet, biztos ami biztos! És ami a legfontosabb, az autóstársak még jobban vigyáznak ránk - hiszen a legtöbben azt hiszik, csupán ezért találták fel a babára figyelmeztető jelzéseket!

Mindenképpen helyezz ki gépkocsidra egy ilyen matricát ha gyermeked veled utazik. Egyedi fényképes matrica a autódra, hogy jobban lássa mindenki a csöppséget aki veled utazik! Rendelj meg Te is egy ilyen figyelmeztető Baby on Board, Baba az autóban, Gyerek a fedélzeten, Vigyázz rám matricát!

Szeretnéd gyermeked, kedvenced képét kivágni a háttérből? Ezt kérheted az ajándékod szerkesztése folyamán is. Mi mindent megteszünk azért, hogy fényképes matricád minél egyedibb legyen.

Választható méretek: 18x24 cm, illetve 26x20 cm. Választhatód a matricára gyermeked vagy házi kedvenced képét is. Fényképes matricád lehet kerek, négyzetes és háromszög alakú. Anyaguk vízálló, és bírja az uv sugárzást is (nem fakul ki hamar, tartós).


Egyedi fényképes matrica Baby on Board, Baba az autóban, Gyerek a fedélzeten, Vigyázz rám, ... Rendelj egyedi fényképes matricát gépkocsidra gyermeked fényképével!
nyitólapraoldal tetejérevissza