Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Egyedi fényképes ajándék különleges alkalmakra - asztali zászló szülinapi torta mellé, névnapra, évfordulókra, de lehet céges rendezvény, buli, tréning, ajándék, ajándék ötletek
részletek »

Asztali, egyedi fényképes zászló - egyedi fényképes ajándék, képes ajándék

Navigáció

Egyedi fényképes ajándékok - Asztali, egyedi fényképes zászló
Asztali, egyedi fényképes zászló
Tudj meg többet a termékről, ajándéktárgyról
Asztali, egyedi fényképes zászló
Egyedi fényképpel ellátott zászlók az asztalra az ünnep fényét emelve. Fényképes zászlók saját képeddel, gyermekedével, szeretteidével. Fényképes zászló minden alkalomra. - A zászló mindig is szimbólum értékű volt az emberek számára. Használták és használják nemzetek, vallások, seregek ... stb. megkülönböztetésére, sőt a zászlót még hatalmi szimbólumként, illetve címerhordozó alapként is. Érzelmi szempontból szimbóluma a fennköltségnek, magasztalásnak, így méltó dísze lehet az egyedi fényképes asztal zászló az ünnepi asztalnak, akár egy saját fényképpel, logóval, ezzel is emelve a hangulatot. Igazi egyedi fényképes ajándék lehet születésnapra, névnapra, évfordulókra, rendezvényekre, Karácsonyra, Valentin napra és minden jeles alkalomra.

Egyedi fényképes ajándék - nem csak a szülinapi vagy évfordulós torta mellé helyezhető ajándék, hanem akár rendezvényekre reklámhordozóként is. Feltűnő az asztalon, mivel az ételek, italok fölé magasodik, emelkedik a megajándékozott fotójával, akár a különböző cégek logójával.
részletek
Ajándéktárgy választása
A képre kattintva tudod összeállítani egyedi fényképes ajándéktárgyadat, ajándék ötletedet. A szerkesztő segítségével fényképet és egyedi szöveget helyezhetsz el a kiválasztott ajándékon. Feltöltött képedet forgathatod, kicsinyítheted, nagyíthatod, alkalomhoz illő keretet választhatsz hozzá, saját szöveget írhatsz a termékre, amelynek színét, betűtípusát és méretét is te magad állíthatod. Ha összeállítottad egyedi meglepetésedet, akár el is küldheted azt még a megrendelés előtt ismerősödnek, barátodnak, akivel ajándékozni szeretnél. Ajándékozni öröm, ajándékozz te is örömet.
részletek
Olvasd el a részletes termékleírást, információkat
Termékinfó
Fényképes asztali zászló saját fotóddal minden ünnepre, alkalomra. - Az egyedi fényképes zászló anyaga nem textilből készül, hanem selyemszatén anyagból. Azért fontos ez, mivel így sokkal szebbek a rá készített nyomatok, színesebbek, élethűbbek, nem fólia nyomattal készülnek, hanem szublimációs eljárással. A fényképes, képes asztali zászlók szublimációs eljárása nem különbözik a többitől. A festéket egy nem-festéktartó papír hordozóra nyomtatjuk, majd azt belegőzöljük a szatén anyagba erős nyomással. A zászló szuper-fehér anyagán gyönyörűen jelenik meg minden szín, ami a képet kitölti. A zászlók mérete: autós zászló - 15 x 12 cm, normál zászló - 15,5 x 20 cm. A fényképes zászlók választhatóak több típusban, formában: lándzsa, háromszög, pajzs, téglalap alakú verziókban.

Ideális kiegészítő lehet gépkocsink visszapillantó tükrén gyermekünk, szerettünk képével, illetve ünnepek alkalmával ( születésnap, névnap, évfordulók, ballagás ) az asztalon a torta mellett az ünnepelt fényképével és valami frappáns jókívánsággal, vagy akár egy egyedi fényképes bor ajándékkal. Ne hagyd ki, tedd valóban egyedivé az ünnepeket, tedd egyedivé az ünnepi asztalt egyedi képes zászlóval. Egyedi ajándék lehet Karácsonyra, Húsvétra, születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, ballagásra, azaz minden jeles alkalomra!


Tedd emlékezetessé és emeld egy születésnap, évforduló fényét azzal, hogy rendelsz fényképes ehető tortalapot a tortához, vagy egyedi képes boros ajándékokat - üvegbatyu, üvegpóló, üvegkötény, illetve egyedi borcímke, akár borral együtt - Boros ajándékok - Ehető tortalap
nyitólapraoldal tetejérevissza