Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Edda - Elhagyom a várost (részlet) Magányosan állok egy sötét udvaron Egy régi, ócska lámpa csendesen lobog Sorra kidőlt padok közt lépkedek Kevés
részletek »

Ballagási ünnepre a legszebb dalok és énekek - Elhagyom a várost (részlet)

Ballagási ünnepre a legszebb dalok és énekek - Elhagyom a várost (részlet)
Ballagási ünnepre a legszebb dalok és énekek - Elhagyom a várost (részlet)
Ballgási dal
2013.03.18. 14:18
Címkék - ballagás, dalok, énekek, legszebb, ünnep
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza
Edda - Elhagyom a várost (részlet) Magányosan állok egy sötét udvaron Egy régi, ócska lámpa csendesen lobog Sorra kidőlt padok közt lépkedek Kevés a hely, ahova léphetek. A sarkon áll egy alak, rám vigyorog, Szólni nincs kedvem, hát tovább indulok, A régi téren talán vár még valaki, Vele jó lesz egy cigit megosztani.

Ballag már a vén diák

Ballag már a vén diák tovább,tovább Isten véletek cimborák tovább,tovább Ez út hazámba visszavisz Filiszter leszek magam is Tovább,tovább,tovább Fel búcsúcsókra cimborák! Szép emlékek jöjjetek ti is velünk Nyári felhők jöjjetek mi is megyünk Ti alsó s felsőbb évesek Örökre isten véletek.

Tovább,tovább,tovább Fel búcsúcsókra cimborák! Csendes már a tanterem tovább,tovább Jó remény hajt szüntelen tovább,tovább A boldog édes ifjúság Emléke mindig visszajár Tovább,tovább,tovább Fel búcsúcsókra cimborák! Ballag már a vén diák tovább,tovább Búcsúzni kell most cimborák tovább,tovább Az élet hív a munka vár Itt az óra meg ne állj Tovább,tovább tovább Találkozunk még cimborák!

Ihász Gábor - Múlnak a gyermekévek

Már hosszú évek óta azt mondják nekem olyan vagyok mint egy kisgyerek. Belátom így igaz én nem lettem komoly Úgy mint más emberek Bolondosnak tűnő furcsa dolgaim Rossz szemmel nézik oly sokan De tudom a szívük mélyén ők is szeretnék És megtennék boldogan REF.: (Bár mondják:)

Múlnak a gyermekévek Nincs vissza út Új mesék nem várnak reánk Van mégis csillagfényű álom világ De azt gyermekünk álmodja tovább Változnak napjaink mert minden változó Nem marad ugyan az senki sem Lehet hogy kivétel csak é vagyok talán

Edda - Elhagyom a várost

Magányosan állok egy sötét udvaron Egy régi, ócska lámpa csendesen lobog Sorra kidőlt padok közt lépkedek Kevés a hely, ahova léphetek. A sarkon áll egy alak, rám vigyorog, Szólni nincs kedvem, hát tovább indulok, A régi téren talán vár még valaki, Vele jó lesz egy cigit megosztani.

Egyszer, egy szép napon, tudom, hogy elhagyom A várost, ahol élek. Mindent itt hagyok, mit Miskolc adhatott, Igen, holnap, holnap indulok. Talán csak megszokásból indultam tovább, Mereven bámultam a házak ablakát, A pályaudvar, már egy megszokott állomás Az egész egy furcsa látomás. Aztán csend, és újra csend, A sárga Hold álmosan figyel.

Tudom, hogy nem felejted, mennyit álltam itt, Tudom, hogy nem felejted, mennyit vártam itt. Egyszer, egy szép napon, tudom, hogy elhagyom A várost, ahol élek. Mindent itt hagyok, mit Miskolc adhatott, Igen, holnap, holnap indulok. Igen, elhagyom a várost, elhagyom, ha nem fogad magába, Erről szólt a dal: EDDA BLUES!
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Oldal tetejére
Vissza
nyitólapraoldal tetejérevissza