Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
A gyermekek bőre rengeteg környezeti hatásnak van kitéve, így könnyen megsérülhet. Mi, szülők igyekszünk megóvni őket a sérülésektől, durva
részletek »

A szuperanyukák gyengéd érintése - Érzékeny bőrű babák különösen fontos védelme

A szuperanyukák gyengéd érintése - Érzékeny bőrű babák különösen fonmtos védelme
A szuperanyukák gyengéd érintése - Érzékeny bőrű babák különösen fonmtos védelme
A Vonzás törvénye: boldog anya = boldog gyerek
2014.09.03. 10:16
Címkék - babák, érintés, gyermek, szuperanyukák
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza
A gyermekek bőre rengeteg környezeti hatásnak van kitéve, így könnyen megsérülhet. Mi, szülők igyekszünk megóvni őket a sérülésektől, durva és éles anyagoktól, mindentől, ami irritációt okozhat. A káros környezeti hatásoknak köszönhetően azonban egyre több veszélyforrással kell megküzdenünk, és a gyermekek között is egyre gyakoribb probléma az érzékeny bőr.
Az érzékeny bőrt onnan lehet felismerni, hogy fokozottan reagál a környezeti ártalmakra, így különösen fontos a védelme. Ha számba vesszük a lehetséges okokat, az ételeken és tisztálkodószereken kívül mindenképpen vizsgáljuk meg a mosóporunkat is. A mosóporok erős folttisztító anyagokat tartalmaznak, melyek az arra érzékenyeknél bőrirritációt okozhatnak: a bőr kipirosodik, viszket. A gyerekek ruháikat szúrósnak érzik, vakaróznak, nyugtalanok és nyűgösek lesznek. Az új Tide Sensitive az ideális választás, ha olyan ragyogóan tiszta ruhákat szeretnénk, melyeket jó érzés viselni. Aloe vera és kamilla kivonatot tartalmaz, és gyengéd az érzékeny bőrhöz.
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Oldal tetejére
Vissza
nyitólapraoldal tetejérevissza