Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Blogbeszámolók szerint a Microsoft speciális ajándékokkal ünnepli meg az Xbox Live a napokban esedékes tizedik születésnapját. Redmond ugyanis
részletek »

Tuti - Xbox 360 ajándékba Karácsonyra a Microsoft Live-előfizetőknek

Navigáció
Témakörök
Hirdetés
Kapcsolódó tlap-ok
Tuti - Xbox 360 ajándékba Karácsonyra a Microsoft Live-előfizetőknek
Tuti - Xbox 360 ajándékba Karácsonyra a Microsoft Live-előfizetőknek
A karácsonyi Xbox 360 - Karácsonyi ajándék a legrégebbi Xbox Live-előfizetőknek. A csomag egy speciális, egyedi kinézetű Xbox 360
2012.11.15. 23:01
Címkék - ajándék, ajándékcsomagok, hűség-ajándék-karácsonyra, karácsony, Live-előfizetők, Microsoft, ünnepek
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza
Blogbeszámolók szerint a Microsoft speciális ajándékokkal ünnepli meg az Xbox Live a napokban esedékes tizedik születésnapját. Redmond ugyanis ajándékcsomagokat küldözget szét konzoljához kapcsolódó online szolgáltatásának leghűségesebb előfizetői részére, akik a meglepetéscsomagot minden előzetes bejelentés nélkül kapják meg.

Hűség ajándék karácsonyra a Microsoft-tól

A csomag egy speciális, egyedi kinézetű Xbox 360 konzolt, valamint egy ahhoz illeszkedő vezérlőt, és egy levelet tartalmaz, amelyben a Microsoft az "együtt töltött" elmúlt 10 évet köszöni meg legrégebbi Xbox Live-előfizetőinek. Utóbbit a cég 2002. november 15-én indította útjára, így az tizedik születésnapját a hét csütörtökén fogja majd ünnepelni.

Az még nem egyértelmű, hogy az ajándékcsomagokat pontosan milyen kiválasztás alapján kapják meg a szerencsés kevesek, de állítólag az Xbox Live szolgáltatás minden előfizetője sikeresen pályázhat majd egy hasonló meglepetéscsomagra - Redmond ugyanis a születésnap alkalmából egy játékot fog meghirdetni, amelyben pontosan egy ilyen pakkot lehet majd nyerni.

Az Xbox Live-ra, amely világszerte mintegy 40 millió előfizetővel rendelkezik, Magyarországon csak 2010 vége óta lehet hivatalosan is előfizetni.


A legrégebbi Xbox Live-előfizetőinek Karácsonyi ajándéka ...
Az ajándékcsomag 2012-ben egy egyedi festésű Xbox 360 konzolt és vezérlőt tartalmaz Az ajándékcsomag 2012-ben egy egyedi festésű Xbox 360 konzolt és vezérlőt tartalmaz
Thank you! Thank you!
A meglepetéscsomagot minden előzetes bejelentés nélkül kapják meg a legrégebbi előfizetők! A meglepetéscsomagot minden előzetes bejelentés nélkül kapják meg a legrégebbi előfizetők!
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Oldal tetejére
Vissza
nyitólapraoldal tetejérevissza