Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
AjándékABC - válogatott sms üzenetek
részletek »

AjándékABC smsek

Navigáció
Témakörök
Hirdetés
Kapcsolódó tlap-ok

Gondolj mindig a szépre. Az elmúlt 100 esztendőre! Ne vágj szomorú képet, hisz én kívánok neked Boldog újj évet!

Nem értem a sorsot, mitől függ ki lehet bolog és ki nem.. Vajon én mivel értem el, hogy ne legyen szerencsém a szerelemben.. Amikor meglátok egy boldog párt, én leszegett fejjel elmegyek mellettuk, és arra gondolok milyen jó nekik ők együtt lehetnek.. Örülök, h vannak boldog emberek, csak elkeserít hogy én nem tartozhatok közéjük.. Pedig van akiről álmodoztam, meg is ismertem őt, de hiába.. Nem talált viszonzásra a szerelmem.. Már több mint négy éve szerettem őt, és érzem soha nem tudom elfelejteni. Hiszen ő volt akit kerestem.. Nem értem, hogy lehet ez? Ha az egyik ember érzi élete szerelmével találkozott, a másik miért nem érzi? Hiszen lelki társak is vagyunk ami még jobban a szerelem irányába terelt engem.. Nem múlik az érzés, még most is sokat folynak a könnyeim utána.. Amikor at mondják elmúlik, most számomra bebizonyosodott hogy nem minden múlik el..Akinek elmúlik az nem az igazival találkozott.. Mert az igazit nem lehet elfelejteni, újra és újra csak rá gondolok. Szeretem ót..

Kicsi szívem érted doban, úgy zakatol majd fel robban. Ez a szív érted remeg, azt súgja nagyon szeret!!?

Nagyon szeretlek és hiányzol szerelmem, Peti a szívem csak rád vár.

Te vagy szívem kuglófjának egyetlen szem arany mazsolája

Álmodj szépeket, s tudd, hogy szeretlek?

Ha kinézel az ablakon és felnézel az égre, Rád ragyog majd sok ezer csillag fénye. Köztük én is ott leszek, s nézek le Rád, onnan kívánok neked Jó Éjszakát!

Kicsi madár mond el néki, Hogy a szívem még a régi, Hogy még mindig őt imádom mert ő az én boldogságom.

Szeretlek egyszer Szeretlek kétszer Addig szeretlek míg mellettem fekszel. Ha nem is mindig mellettem, De legalább a szívemben. Szeretném ha mindig így lenne, De nem várom el hogy örökre. Imádlak, utállak, szeretlek, Jó éjszakát egyetlen szerelmem!

Ahány csillag fenn az égen, annyi puszit küldök neked. Hulló csillag az égen, szívem nagyon szeret téged. Szívem rád gondol és gyorsan ver. Csak te vagy aki nekem kell. Szép álmokat egyetlenem.

Valaki titokban szeret téged, valaki örül, ha szemedbe nézhet, valaki szemében miattad könny ragyog hidd el, hogy az a valaki én vagyok!

Szeretlek édes anyám! Nagyon sok áldás szálljon reád!

Zúg a gép, szánt az eke. Hölgyem permetezhetek-e?

Ha kitárod ablakod, s lágy éji szellő simogatja arcod, ne sírj, hogy fázol, az csak Én vagyok. Jóéjt puszit küldtem, mert nem lehetsz mellettem, vigyázok Rád, minden sötét éljelen. Ha távol is vagy tőlem, szívem közel lesz s nincs mitől félned, húnyd le két szemed, Szép álmokat Neked.

nyitólapraoldal tetejérevissza