Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
AjándékABC - válogatott sms üzenetek
részletek »

AjándékABC smsek

Navigáció
Témakörök
Hirdetés
Kapcsolódó tlap-ok

Zúg a gép, szánt az eke. Hölgyem permetezhetek-e?

Ha kitárod ablakod, s lágy éji szellő simogatja arcod, ne sírj, hogy fázol, az csak Én vagyok. Jóéjt puszit küldtem, mert nem lehetsz mellettem, vigyázok Rád, minden sötét éljelen. Ha távol is vagy tőlem, szívem közel lesz s nincs mitől félned, húnyd le két szemed, Szép álmokat Neked.

Egy liba, két liba . A réten van sok pipacs. Jön a nyuszi, jön hát . - Edd meg a malac bordáját!

EGY TÖK KÉT TÖK NEM TÖKÖLÖK ÖNTÖK

AJTO FÉLFÁN SZAROS GATYA MEG LOCSOLAK BÜDÖS BANYA

Legyen az életed olyan, mint szeretnéd, Tegyél meg mindent, mit igazán szeretnél, Ha kell majd segítség, jönnek a barátok, Sok boldog születésnapot kívánok!

Születésnapodra kívánom neked: Szerencse kísérje végig életed. Szerencse mellé még egyebet, Sok-sok vidám, örömteli percet. Sorsod útja legyen mindig egyenes, Te pedig légy boldog, és Egészséges.

Születésnapodra kívánom neked,: Szerencse kísérje végig életed. Szerencse mellé még egyebet, Sok-sok vidám, örömteli percet. Sorsod útja legyen mindig egyenes, Te pedig légy boldog, és Egészséges.

Veled álmodtam az éjjel,annyira jó volt látni téged. Már 5 napja hogy nem láttam két szép szemed de csak a mai meg a holnapi nap és újra foghatom a kezed. Csodálatos reggelt életem szerelme

Egyik este olyan, mint a másik, álmot álom követ a reggeli órákig. Úgy szeretek én is álmodni szépeket, de most aludj kedves, hogy felébreszthesselek és füledbe súghassam reggel: szeretlek!

Szép jó reggelt szívem!! Mikor a szememet kinyitom rád gondolok egybol szerelmem!!

Szeretni könnyű, feledni nehéz, az ember a múltba ezerszer visszanéz, távol vagy tőlem, most mégsem feledlek, bevallom őszintén szeretlek! :)

Kedves Apu! Boldog Születésnapot! Fiad

Szia gyönyörűm ébreszt, kelj fel lassan szép hercegnő. Egy ilyen nőről álmodtam mindig is, valósággá lett az álom, remélem a tiédet én is valóra váltom!

nyitólapraoldal tetejérevissza