Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Még néhány hét és megérkezik az év leginkább várt és legnagyszerűbb ünnepe a karácsony. Előtte azonban mindenkit kemény próbára tesz az
részletek »

Őszy-Tóth Gábriel és felesége, Balla Ibolya - „Így főznek a … „ több mint egy egyszerű sza

Navigáció
Témakörök
Hirdetés
Kapcsolódó tlap-ok
Őszy-Tóth Gábriel és felesége, Balla Ibolya - „Így főznek a … „ több mint egy egyszerű szakácskönyve
Őszy-Tóth Gábriel és felesége, Balla Ibolya - „Így főznek a … „ több mint egy egyszerű szakácskönyve
Ajándék ötlet vagy hedonista élvezet? - Így főznek a hírességek!
2012.11.16. 00:20
Címkék - ajándék, ajándék-karácsonyra, ajándék-ötlet, hedonista-élvezet, így-főznek-a-hírességek, meglepetés
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza
Még néhány hét és megérkezik az év leginkább várt és legnagyszerűbb ünnepe a karácsony. Előtte azonban mindenkit kemény próbára tesz az ajándékozás édes- bús gondja. Kinek, mit és hol vegyen? Első pillanatban ugyan egyszerűnek tűnik a feladat, de ahogy közeledik a várva várt nap, lesz egyre nehezebb, hiszen mindenki szeretne valami újjal, eredetivel kedveskedni szeretteinek. A szakácskönyv nem túl eredeti, azonban általában kedvelt és örömmel forgatott ajándék.

Ajándék ötlet vagy hedonista élvezet?

Szerencsére egy elkötelezett szerzőpáros Őszy-Tóth Gábriel és felesége, Balla Ibolya néhány éve útjára indította az „Így főznek a … „ sorozatot, amely több mint egy egyszerű szakácskönyv. Itt a hangsúly a bor és étel párosításokon van (Hasonlatosan, mint műsorunk „bor és gasztro” rovatában).

Most megjelenő „Így főznek a hírességek” című kötetükben neves borászok által kiválasztott művészek, világ és olimpiai bajnok sportolók, elismert közéleti személyiségek kedvenc ételei jelennek meg, természetesen a borász pincéjéből az ételhez leginkább illeszkedő borral. Ráadásul minden recepthez kapcsolódik egy személyes történet, amely bepillantást enged a szereplők magánéletének kis részleteibe is.

A könyv receptjei akár az elkövetkezendő év hétvégi ebédjeinek alapját is képezhetik, csak a sorrend a kérdés: mivel is kezdjünk?

Erre adhat választ a november 23-n Budapest egyik legrégebbi éttermében, a Symbolban megrendezendő könyvbemutató, ahol az összes étel megkóstolható a hozzájuk ajánlott borokkal együtt. Az esten megjelennek a könyv szereplői, akik jelenlétükkel is képviselik elkötelezettségüket a bor és gasztro kultúra mellett.


Így főznek a … „ sorozatot, amely több mint egy egyszerű szakácskönyv ...
Így főznek a hírességek - Őszy-Tóth Gábriel és felesége, Balla Ibolya szerzőpáros Így főznek a hírességek - Őszy-Tóth Gábriel és felesége, Balla Ibolya szerzőpáros
Így főznek a borászok 2010. Így főznek a borászok 2010.
2010 - Megjelent Őszy-Tóth Gábriel „Így főznek a borászok” című könyve, amelyben több mint 80 neves borász kedvenc ételét és borát ajánlja, valamint egy érdekes beszélgetés olvasható a borászokkal.
Őszy-Tóth Gábriel és felesége, Balla Ibolya - „Így főznek a … „ Őszy-Tóth Gábriel és felesége, Balla Ibolya - „Így főznek a … „
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Oldal tetejére
Vissza
nyitólapraoldal tetejérevissza