Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
A hazai Apple hivatalos Karácsonyi Ajándékkatalógusa már elérhető! Találj különleges ajándékokat a szeretteidnek. Az ajándékkatalógusunk minden
részletek »

Különleges, tuti ajándékok Karácsonyra az Apple vásárlóinak - Karácsonyi ajándékkatalógus

Navigáció
Témakörök
Hirdetés
Kapcsolódó tlap-ok
Különleges, tuti ajándékok Karácsonyra az Apple vásárlóinak - Karácsonyi ajándékkatalógus
Különleges, tuti ajándékok Karácsonyra az Apple vásárlóinak - Karácsonyi ajándékkatalógus
Retina kijelzős iPad - Elérhető az Apple hivatalos Karácsonyi Ajándékkatalógusa!
2012.11.15. 23:37
Címkék - ajándék, Apple, Apple-vásárlók, karácsony, karácsonyi-ajándékkatalógus, különleges-ajándékok-Karácsonyra, ünnepek
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza
A hazai Apple hivatalos Karácsonyi Ajándékkatalógusa már elérhető! Találj különleges ajándékokat a szeretteidnek. Az ajándékkatalógusunk minden termékéhez ingyenes kiszállítás jár ... Az iPad mini gyönyörű, 7,9 hüvelykes kijelzővel, gyors A5 processzorlapkával, valamint iSight és FaceTime kamerával rendelkezik. Ezenkívül a kicsomagolás után azonnal több mint 275 000, az iPad eszközhöz készült alkalmazással használható. Tehát tetőtől talpig iPad, csak egy kicsit kevesebbet kell csomagolni ...

Apple hivatalos Karácsonyi Ajándékkatalógus

A mai naptól elérhetővé vált világszerte az Apple Karácsonyi Ajándékkatalógusa. Természetesen kis hazánkban is különböző akciókkal kedveskedik az Apple a vásárlóknak. Az első kedvezmény az ingyenes kiszállítás, mely a karácsonyi ajándékkatalógusban szereplő valamennyi termékre érvényes.

Ezen felül ingyenes lézeres gravírozás jár minden iPod vagy iPad készülékhez, mellyel személyesebbé teheted az ajándékodat, valamint egyedi ajándékcsomagolással is kedveskedhetsz, így akár stílusos külsővel is elláthatod a karácsonyi ajándékot.

Ha pedig nem vagy biztos a dolgodban, vagy épp abban, hogy az adott ajándékötlet megfelelő lenne-e, úgy akár egy ajándékszakértővel is beszélhetünk az ingyenesen hívható 06-80-983-824-es telefonszámon, ahol az Apple szakemberei bármilyen ajándékhoz kiváló tanácsadást nyújtanak.

Az idei évben az Apple az iPad, a Mac, az iPhone és az iPod termékek köré szervezte ajándékkínálatát, melyben a család bármely tagjának, vagy akár barátoknak, rokonoknak is találhatunk valami igazán kedvező terméket.

  • Beszélj egy ajándékszakértővel. Szakembereik bármilyen ajándékhoz kiváló tanácsadást nyújtanak. Hívd a 06 80/ 983 824-es telefonszámot.
  • Ingyenes kiszállítás. Gyors, ingyenes kiszállítás minden bruttó 33.500 Ft feletti rendeléshez, illetve a karácsonyi ajándékkatalógusban szereplő valamennyi termékhez.
  • Ingyenes gravírozás. Az ingyenes lézeres gravírozással minden iPod vagy iPad készüléket személyesebbé tehetsz.


Kiderült, hogy tökéletes ajándékból több is létezik ...
Az iPad mini gyönyörű ... Az iPad mini gyönyörű ...
... 7,9 hüvelykes kijelzővel, gyors A5 processzorlapkával, valamint iSight és FaceTime kamerával rendelkezik. Ezenkívül a kicsomagolás után azonnal több mint 275 000, az iPad eszközhöz készült alkalmazással használható. Tehát tetőtől talpig iPad, csak egy kicsit kevesebbet kell csomagolni.
Retina kijelzős iPad Retina kijelzős iPad
Mi a különbség az eltérő tárkapacitású változatok között? - A Retina kijelzős iPad három különböző tárkapacitású változatban kapható: 16, 32 és 64 GB.2 (GB = gigabájt) Minél több gigabájt az iPad tárkapacitása, annál több tartalom – alkalmazás, HD minőségű videó, film, fénykép, könyv, magazin stb. – fér el rajta. Ha például nagy zenegyűjteménnyel büszkélkedhetsz, vagy gyakran töltesz le HD-videókat, érdemes megfontolnod egy nagyobb tárkapacitású iPad megvásárlását. Ha azonban viszonylag kis zene- vagy fényképgyűjteményed van, illetve ritkán készítesz vagy vásárolsz videókat, egy kisebb kapacitású iPad lehet a jobb választás. Idővel persze sok tartalmat fogsz összegyűjteni az iPaden, így érdemes a jövőbeli kapacitásigényeidre is gondolnod, mielőtt választanál.
Disney Creativity Studio intelligens toll - Tanuld meg lerajzolni kedvenc Disney-karaktereidet iPad készüléken Disney Creativity Studio intelligens toll - Tanuld meg lerajzolni kedvenc Disney-karaktereidet iPad készüléken
A Disney Creativity Studio és az intelligens toll műteremmé változtatják iPad készüléked. Csak kövesd az egyszerű, intuitív útmutatót, és hamarosan olyan nagyszerű alkotásokat tudsz majd létrehozni, amellyel elkápráztathatod ismerőseidet és családodat. Igazi Disney-művészek tanítják meg neked, hogy hogyan rajzolj karaktereket - Szórakoztató elfoglaltságok, mint a körvonalak követése és a pontok összekötése - A Disney Creativity Studio és a Pixel'd alkalmazással is működik ... Az Apple javaslata - Készíts hihetetlen alkotásokat, miközben megtanulod, hogyan kell megrajzolni kedvenc Disney-karaktereidet az iPad készüléken.
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Oldal tetejére
Vissza
nyitólapraoldal tetejérevissza