Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Fotópályázatot indított Gyűjtsd a táblát címmel a Magyar Turizmus Zrt.: az érdeklődőknek egyebek mellett településtáblákat, védett területek
részletek »

Fotópályázatot indított a Magyar Turizmus Zrt.

Navigáció
Témakörök
Hirdetés
Kapcsolódó tlap-ok
Fotópályázatot indított a Magyar Turizmus Zrt.
Fotópályázatot indított a Magyar Turizmus Zrt.
2013.04.02. 17:47
Címkék - Budapest, fényképes-ajándékok, fotópályázat, Magyar-Turizmus-Zrt
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza
Fotópályázatot indított Gyűjtsd a táblát címmel a Magyar Turizmus Zrt.: az érdeklődőknek egyebek mellett településtáblákat, védett területek tábláit, útjelző, útbaigazító táblákat kell megörökíteniük a képeken.

A pályázat célja, hogy a játékosok a természetjárás közben található különböző érdekes táblákat lefotózzák és feltöltsék a jatek.itthon.hu oldalra május 15-én 12 óráig - közölte a Magyar Turizmus Zrt. az MTI-vel.

A legjobb képek készítőit hetente megjutalmazzák és két fődíj is gazdára talál. A játékosok összesen 13 ajándékra tehetnek szert, többek között kalandpark, bobpálya és látogatóközpont belépőket, hajós kirándulást, kerékpártúrát és GPS-es kalandtúrát nyerhetnek a szakmai zsűri és a közönségszavazatok alapján.

A szervezők arra is gondoltak, hogy a nyertesek családjukat, vagy baráti körüket is magukkal vihessék az ajándékkirándulásra.(MTI)


Tuti tipp, csak neked!

Rendelj Te is egyedi képes ajándékot szeretteidnek MOST ...! - Egyedi fényképes ajándék ötletek, meglepetés, egyedi képes ajándékok (fotóbögre, póló, fényképes naptár, korsó, párna, gravírozott kulcstartó, képes puzzle ...), személyre szabott egyedi ajándékok minden alkalomra!
Cikk nyomtatása
Oldalajánló
Vissza
Oldal tetejére
Vissza
nyitólapraoldal tetejérevissza